Kerst en oud-nieuw

KERST en OUD/NIEUW vieren, samen met vrienden van Le Domaine Vert

lekker dansen, vuur, sauna, onthaasten, zang, wandelen, meditaties, ademensessies, stilte, lekker eten, samen, verbonden, niks moeten, zwemmen in het meer (wie durft), massages (voor wie wil), lachen. En als je jouw “kunnen” in wilt brengen voel je dan welkom !
kortom…… : we gaan het leven vieren en herinneren wat nou echt belangrijk is in het leven.

Zet je kachel thuis uit, spaar daarmee je benzinegeld bij elkaar en gun jezelf deze 9 dagen op een prachtig domein in het natuurgebied de Correze in Frankrijk.

Je slaapt in een mooie verwarmde kamer die je deelt met 2 of 3 anderen. Je bijdrage is dan 445,00 euro voor 9 dagen all inclusive (ook wijn en bier voor wie dat drinkt)

Koken doen we gezellig samen, vegetarisch en ook af en toe vlees voor de liefhebbers. We koken op houtgestookt vuur.

Je kunt Le Domaine Vert bereiken met de auto, het ligt onder Limoges, ca 900 km vanaf Utrecht, met de trein (naar Vigeois of Uzerche), met de flix-of blablacar bus naar Limoges of Brive en dan met de trein verder naar Uzerche, of carpoolen (volg en deel berichten op deze pagina).

We zijn deze week al met 8 personen op Le Domain Vert, en er is nog plek voor 12 liefdevolle mensen zoals jij. Wil je je aanmelden ? stuur dan een mail naar: walter@ledomainevert.com – ik mail je onze IBAN. Je deelname is bevestigt na ontvangst van 50% aanbetaling. Geen resistutie van de aanbetaling bij afmelding korter dan 14 dagen voor het event.

Vergelijkbare berichten