Verhuur
Paradijselijk vakantiehuis (hele jaar door te huur)

De gite is ons uit 1880 daterende huis, standaard met 4 slaapkamers voor 2 personen, 2 toilets en een douche. Extra bedden kunnen indien gewenst bijgeplaatst worden. Het huis wordt verwarmd met de grote houthaard, die we stoken met hout van Le Domaine Vert. De keuken is voorzien van een compleet inventaris, koelkast en kleine oven. De openslaande deuren vanuit de keuken geven toegang tot het zongerichte tuinterras met picknickbank.

Klik hier om te reserveren.

Vakantiehuis met magisch uitzicht

Dit rustieke huis heeft twee slaapkamers, een keuken en een woonkamer. Het is een genot om op het grote zonnige terras te zitten. Het uitzicht is magnifique! De inrichting van dit huis is simpel en niet meer de nieuwste, maar daardoor krijgt u een goede indruk van de manier van leven op het franse platte land. Naast het huis staat een eeuwenoude put!

Klik hier om te reserveren.

Boerensuite met prachtig uitzicht

Boerensuite (van april t/m 31 oktober): Op de bovenverdieping van onze prachtige schuur, grenzend aan het boerenerf, bieden wij u een ruime gastenkamer in romantische sfeer met uniek uitzicht over het idyllische heuvelachtige landschap. Ideaal om goed tot rust te komen.

Twee heerlijke stoelen, een knusse eet- en drinkhoek, een comfortabel tweepersoonsbed en openslaande ramen met frans balkonnetje voor het immense panorama (èn de ochtendzon). U maakt mede gebruik van het sanitair van Le Domaine Vert op de begane grond. en natuurlijk kunt u ook eens in een van de ligstoelen in de tuin of onder de hangar gaan luieren!
De boerensuite is niet verwarmd. Mocht het koud zijn s’nachts, kunnen we een elektrische kachel ter beschikking stellen.

Klik hier om te reserveren.

Blokhut met magisch uitzicht

U kampeert met het comfort van een echt bed, een ingerichte terraskeuken, met een robuuste tafel en stoelen, weide-ligbanken, ofwel in en om een heerlijk knus chaletje met een en al frans plattelands romantiek. ’s Avonds luistert u naar de nachtegaal en ’s morgens hoort u de wielewaal. U kunt gebruik maken van het sanitair van de camping, alwaar u ook een koelelementen-vriesplek, een oplaadpunt voor electriciteit en een watertappunt aantreft.

Er is in de blokhut een mobiele gaslamp en een vaste lamp op zonne-energie aanwezig. Er zijn dekbedden en kussens. Beddengoed, hand- en keukendoeken zijn eventueel te huur.

De blokhut is geschikt om je alleen of met twee terug te trekken en is niet verwarmd.

Klik hier om te reserveren.

Yurt met magisch uitzicht

De Mongoolse tent geeft een unieke beleving, omdat de vorm rond is (doorsnede 5 meter). In het midden van de yurt kijkt u naar buiten door de ronde dakkoepel om zo naar de lucht, de pikzwarte nacht of just heldere sterrenhemel te kijken. De yurt dient regelmatig met hout gestookt te worden, de houtkachel kan tevens gebruikt worden om eenvoudig op te koken. Er zijn 4 matrassen, verblijf met meer is mogelijk.

Klik hier om te reserveren.

Het privé huis van Walter

Als u nog meer slaapplaatsen nodig heeft voor een groep met meer dan 35 deelnemers, neem dan contact op met Walter, 0031 – 683428664, walter@ledomainevert.com. Soms verhuurt hij ook zijn huis. Het is van alle gemakken voorzien, is in stijl en met oude materialen gerenoveerd en op de grote zolder kan gemakkelijk een groep van 15-20 personen overnachten.