Verhuur
Paradijselijk vakantiehuis (hele jaar door te huur)

De gite is ons uit 1880 daterende huis, standaard met 4 slaapkamers voor 2 personen, 2 toiletten en een douche. Extra bedden kunnen indien gewenst bijgeplaatst worden. Het huis wordt verwarmd met de grote houthaard, die we stoken met hout van Le Domaine Vert. De keuken is voorzien van een compleet inventaris, koelkast en kleine oven. De openslaande deuren vanuit de keuken geven toegang tot het zongerichte tuinterras met picknickbank. Het uitzicht is fantastisch en je hebt de beschikking over meer dan 3.000 vierkante meter grond.

Klik hier om te reserveren.

Vakantiehuis met magisch uitzicht

Dit rustieke huis heeft twee slaapkamers, een keuken en een woonkamer. Het is een genot om op het grote zonnige terras te zitten. Het uitzicht is magnifique! De inrichting van dit huis is simpel en niet meer de nieuwste, maar daardoor krijg je een goede indruk van de manier van leven op het franse platte land. Naast het huis staat een eeuwenoude put!

Klik hier om te reserveren.

Boerensuite met prachtig uitzicht

Boerensuite (van 1 april t/m 31 oktober): Op de bovenverdieping van onze prachtige schuur, grenzend aan het boerenerf, bieden wij je een ruime gastenkamer in romantische sfeer met uniek uitzicht over het idyllische heuvelachtige landschap. Ideaal om goed tot rust te komen.

In deze suite staat een comfortabel bed, een klein koelkastje, een inductiekoker met pan, een koffiemachine (Nespresso) en een barretje met 2 krukken.
De grote openslaande deurramen geven een panoramisch uitzicht. Een knusse eet- en drinkhoek, een comfortabel tweepersoonsbed en openslaande ramen met frans balkonnetje voor het immense panorama (èn de ochtendzon). Je maakt mede gebruik van het sanitair van Le Domaine Vert op de begane grond, en natuurlijk kun je ook eens in een van de ligstoelen in de tuin of onder de hangar gaan luieren!
De boerensuite is niet verwarmd. Mocht het koud zijn s’nachts, kunnen we een elektrische kachel ter beschikking stellen.

Klik hier om te reserveren.

Blokhut met magisch uitzicht

Je kampeert met het comfort van een echt bed, een simpele ingerichte buitenkeuken, met tafel en stoelen, zonnestoelen en een vuurplek. Ofwel in en om een heerlijk knus chaletje…….. ’s avonds luister je naar de nachtegaal en ’s morgens hoort u de wielewaal. Je kunt gebruik maken van het sanitair van de camping, alwaar je ook een koelelementen-vriesplek, een oplaadpunt voor elektriciteit en een watertappunt aantreft.

Er is in de blokhut een vaste lamp op zonne-energie aanwezig. Er zijn dekbedden en kussens. Beddengoed, hand- en keukendoeken zijn eventueel te huur.

De blokhut is geschikt om je alleen of met twee terug te trekken en is niet verwarmd.

Klik hier om te reserveren.

Yurt met magisch uitzicht

De Mongoolse tent geeft een unieke beleving, omdat de vorm rond is (doorsnede 5 meter). In het midden van de yurt kijk je naar buiten door de ronde dakkoepel om zo naar de lucht, de pikzwarte nacht of just heldere sterrenhemel te kijken. In de yurt staan 2 originele mongoolse bedden. Als je met zijn 4-en reist, kunnen we er 2 comfortabele matrassen bij leggen. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping. De yurt is verlicht met spotjes op zonne-energie.


Klik hier om te reserveren.

Het privé huis van Walter

Als u meer slaapplaatsen nodig heeft dan verhuurd Walter soms ook zijn huis. Het is van alle gemakken voorzien, in stijl met oude materialen gerenoveerd en op de grote zolder kann gemakkelijk een groep van 10 personen overnachten. Dit huis wordt alleen verhuurd, als alle andere locaties vol zitten.

Neem contact op met Walter: walter@ledomainevert.com