Loop jij ook tegen uitdagingen en wederkerende patronen aan ? Verlang je naar een lichter en vrolijker leven ? met meer innerlijke rust, creativiteit en “flow”? Misschien kan ik daar iets in bijdragen. Ik ben een hoop uitdagingen, mindfuck en patronen tegengekomen in mijn leven. Aanvankelijk dacht ik dat ik nou eenmaal “zo was” en mij overkwam. Maar hoe meer laagjes ik afpelde, hoe meer ik ontdekte dat het “ik ben nou eenmaal zo” ontstaan was door invloeden uit het verleden. Als ik die invloeden onder ogen kon zien, accepteren, loslaten of me er gewoon al bewust van ben, veranderd mijn staat van zijn als vanzelf. En nog steeds kom ik dingen tegen hoor, waarvan ikzelf denk : heeee, interessant, dat wil ik verder onderzoeken. Of Shit, daar gaan we weer. Als je eenmaal met persoonlijke ontwikkeling begint, houdt het niet meer op.

Het goede nieuws is dat, je steeds dichter bij jezelf komt, je steeds meer wederkerende patronen herkend en je er daardoor anders mee om kunt gaan. Veel angsten en pijnen verdwijnen met de tijd of worden minder. Ik snap mezelf beter hoe meer ik over mijzelf ontdek en daardoor voelt mijn leven meestal als makkelijker, lichter, speelser en vrolijker als vroeger. Dingen lijken vaak ook als wondertjes in elkaar te passen. Dingen gebeuren “toevallig” net op het goede moment. Ik ervaar dat de magie ontstaat als we uit ons hoofd kunnen gaan. Voelen, intuietie, vertrouwen.

Mijn achtergrond :

Ik heb 35 jaar als CEO en aandeelhouder gewerkt voor SARO GmbH. We exporteerden veel en daardoor hat ik het voorrecht om over de hele wereld te reizen. Daardoor heb veel verschillende culturen ontmoet.

Na een klantenbezoek, had ik vaak meerdere dagen de tijd om me onder de lokale bevolking te mengen. Wie reist, groeit zeggen ze wel eens. Daar ben ik het mee eens.

Mijn reizen gingen van China (waar ik een kantoor had) Cuba, Ijsland, Zuid Afrika, Venezuela, Noorwegen naar nog 40 andere landen.

20 jaar geleden ben ik door een tip van mijn vader begonnen aan de opleiding Mind & Body coaching van Roy Martina. Daar begon mijn pad van persoonlijke ontwikkeling en spirualiteit.

Sindsdien heb ik veel trainingen en opleidingen vervolgt, waaronder :

  • EMDR / Floor Slagter
  • Enneagram / Willen Jan vd Wetering
  • Mind & Body coach / Roy Martina
  • Quantum Touch / Patousch
  • Non Violent Communiation / Tantra / Jan de Boer, Tantratempel, ISTA
  • Energetic Bodywork / School of Shakti
  • Opstellingen / De systemische blik

Via NL-Groeit coach ik ondernemers. www.nlgroeit.nl

Over coaching :

Mijn aanbod :

* Online coaching : 1 uur a 75,00 euro
* Coaching op Le Domaine Vert : 1,5 tot 2 uur a 120,00 euro
* Coaching in Nederland : 1,5-2 uur a 150,00 euro (iets duurder omdat ik een ruimte moet huren)
* Energetische/sacred bodywork sessie : 2 uur a 200,00 euro (mannen en vrouwen)
* Energetische/sacred bodywork sessie in NL : 2 uur a 230,00 euro

Een week intensive personal coaching

Je verblijft op een fantastische rustgevend locatie en krijgt alles wat je nodig hebt om verder richting je doel te komen. Wat dat is, dat zal blijken tijdens deze week. De ervaring leert dat de week bijna altijd anders verloopt als gedacht. Omdat iedereen anders is werk ik niet met standaard programma´s, maar zal je in het moment en tijdens onze gesprekken gaandeweg ontdekken waar je mind en je body behoefte aan hebben. Je ontvangt 2 x daags 2 uur begeleiding, heerlijke maaltijden en je Verblijft in één van onze heerlijke kamers.

Max 3 pers. per week.
Je bijdrage voor deze vip week : €2.550,-

VIP-week

Een week helemaal alleen voor jou. Nagenoeg alles wat je nodig hebt en wenst zal je aangeboden worden. Perfecte maaltijden, een Auping bed, de hottub is warm, de sauna is heet, de massagetafel staat klaar, en metalle tools waarover ik beschik gaan we op zoek naar je essentie, je wensen, je blokkades en patronen. Vaak krijgen we de reactie : ik voel me als herboren na deze week ! mijn creativiteit is aangewakkerd, mijn hart staat weer open, ik voel me levendig, ik was me niet bewust van.

Je bijdrage voor deze vip week : €4.000,-

Neem contact op met Walter

Hebben we je interesse gewekt? Neem contact op met Walter en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Vul je emailadres in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen