Waanzinnige sterrenhemels

Op Le Domaine Vert kun je de meest waanzinnige sterrenhemels, natuur, uitzichten en zintuigelijke ervaringen beleven. De faciliteiten zijn basic en bieden als geheel een buitengewoon exclusieve ervaring. Geniet van de rust, natuur, verstilling, liefdevol, in flow en gastvrij. We gaan voor een heerlijke beleving, zodat je graag nog eens terug komt of uw vrienden en familie over ons vertelt.

Receptie

Bij aankomst wordt je warm ontvangen bij de receptie in de schuur. je krijgt een persoonlijke rondleiding om snel uw weg te vinden in jouw accommodatie en op het landgoed.
Gedurende het hoog-seizoen halen we elke ochtend vers brood en croissants, die je een dag van tevoren kunt bestellen. De volgende ochtend staat het klaar in de bodega.

Soms tref je wat extra producten voor persoonlijke verzorging of voeding, maar verwacht geen mini supermarkt. je voorziet vooral in jouw eigen benodigdheden.

Sanitair

In de te verhuren huizen is eigen sanitair aanwezig. Voor algemeen gebruik hebben we onze keurige sanitairruimte in de schuur bij de receptie gesitueerd. Wil je sociaal douchen, verdeeld over de dag zodat onze boiler steeds weer warm water kan geven? Wij filteren het afvalwater op een biologische manier, het wordt weer teruggevoerd in het terrein.daarom kunnen er bij ons geen chemische toiletten gelegd worden, dat kan wel op 10 minuten rijden bij een supermarkt. Wij hebben ook geen toilet-stortbak.


Tuinen

Op ons terrein bevind zich een grote biologische moestuin, een kruidentuin en fruitgaard. Er groeien op dit domein 35 verschillende soorten fruit. Dit gebruiken we vaak in de gerechten die we tijdens de table dhotes bereiden. Op momenten dat moeder natuur haar vruchten rijkelijk deelt, geven we onze gasten om na overleg mee te helpen plukken. De oogst wordt dan gedeeld. Vooral kinderen genieten van het zelf oogsten. Het is niet de bedoeling dat u zichzelf voorziet vanuit de tuinen.


Bodega

Deze deels overdekte ruimte is ingericht als gemeenschappelijke ruimte. Je kunt er een spelletje komen spelen, gezellig wat kletsen of even in een andere omgeving zijn om te verbinden met andere gasten of ons team. Je kunt zelf een wijntje, biertje, water of sap pakken uit de koelkast en turven op jouw kaart.


Hangar

Naast de Bodega tref je een groot overdekte buitenruimte om te relaxen. je kunt jouw drankje vanuit de bodega hiernaartoe nemen. Je hebt fijn uitzicht op de binnentuin met haar eenden, kippen en pauwen. Het team stookt hier voor extra gezelligheid regelmatig het grote kampvuur. Kom erbij en geniet van mooie gezellige Franse avonden!


Eten

Je bent met name zelfvoorzienend met eten. Maar we houden van koken! Als er in de tuin heerlijke verse groentes geoogst zijn, dan nodigen we je 2 tot 3 x per week uit om gezellig mee te eten. (€ 33,- p.p. incl. wijn, € 29,- zonder wijn) Ons eten is grotendeels vegetarisch, maar vlees en visliefhebbers komen ook regelmatig aan hun trekken! Je kunt zich dezelfde dag voor 12.00 uur aanmelden. Gezamenlijk diner eten we met elkaar in de bodega en/of hangar. In het hoogseizoen kun je voor 18.00 uur brood bestellen voor de volgende dag.


Jue de boules
Naast de hangar ligt een jue de boulesbaan die je vrij kunt gebruiken. Breng uw eigen speelset mee.

Sauna en hottub
Op het domein staat een houtgestookte sauna en hopelijk binnenkort een hottub. Je kunt deze na aanmelding gebruiken. Je betaalt voor het hout en gebruik.

Overige activiteiten
Je kunt deelnemen aan pop-up activiteiten, die kort van te voren bekend worden gemaakt en waar je tegen kleine vergoeding aan mee kunt doen. Je kunt denken aan een yogales, groepswandeling, massage, kampvuuravond met muziek en zang, ademworkshop, creatieve workshop (schilderen etc.), bezichtiging van mooie stadjes en dergelijke.

Kinderen
Vanwege de aard van het landgoed trekken we vooral gasten aan die komen voor rust, natuur, ontladen en onhaasten. Le Domaine Vert is geen typische kinder-/familiecamping. Er is bijv geen animatie-team, zwembad of speeltuin. Kinderen zijn wel van harte welkom. Jouw kind heeft de natuur als grootste speeltuin tot zijn beschikking en wij stimuleren om daarin vooral zintuiglijk op onderzoek in te gaan. Wanneer er kinderen aanwezig zijn, vinden we het heel leuk om in afstemming met het gezin kinderactiviteiten organiseren.