Waanzinnige sterrenhemels

Op Le Domaine Vert kunt u de meest waanzinnige sterrenhemels, natuur, uitzichten en zintuigelijke ervaringen beleven. De faciliteiten zijn basic en bieden als geheel een buitengewoon exclusieve ervaring. Geniet van de rust, natuur, verstilling, liefdevol, in flow en gastvrij. We gaan voor een heerlijke beleving, zodat u graag nog eens terug komt of uw vrienden en familie over ons vertelt.

Receptie

Bij aankomst wordt u warm ontvangen bij de receptie in de schuur. U krijgt een persoonlijke rondleiding om snel uw weg te vinden in uw accommodatie en op het landgoed.
In de receptie kunt u kleine aankopen doen van wisselend aanbod, vooral afgestemd op de overvloed die moeder natuur schenkt: groente, fruit, jam en kruiden. Gedurende het hoog-seizoen halen we elke ochtend vers brood en croissants, die u een dag van tevoren kunt bestellen. De volgende ochtend staat het klaar in de bodega.

Soms treft u wat extra producten voor persoonlijke verzorging of voeding, maar verwacht geen mini supermarkt. U voorziet vooral in uw eigen benodigdheden.

Sanitair

In de te verhuren huizen is eigen sanitair aanwezig. Voor algemeen gebruik hebben we onze keurige sanitairruimte in de schuur bij de receptie gesitueerd. Wilt u sociaal douchen, verdeeld over de dag zodat onze boiler steeds weer warm water kan geven? Wij filteren het afvalwater op een biologische manier, het wordt weer teruggevoerd in het terrein. Daarom kunnen bij ons alleen de chemische toiletten geleegd worden wanneer er biologisch afbreekbare middelen gebruikt worden (anders kan dat op 10 minuten rijden bij een supermarkt).


Tuinen

Op ons terrein bevind zich een grote biologische moestuin, een kruidentuin en fruitgaard. Afhankelijke van het seizoen en de opbrengst, verkopen we deze bij de receptie. Op momenten dat moeder natuur haar vruchten rijkelijk deelt, geven we onze gasten de kans om mee te helpen. Het is niet de bedoeling dat u zichzelf voorziet vanuit de tuinen.


Bodega

Deze deels overdekte ruimte is ingericht als gemeenschappelijke ruimte. U kunt er een spelletje komen spelen, gezellig wat kletsen of even in een andere omgeving zijn om te verbinden met andere gasten of ons team. U kunt zelf een wijntje, biertje, water of sap pakken uit de koelkast en turven op uw kaart.


Hangar

Naast de Bodega treft u een groot overdekte buitenruimte om te relaxen. U kunt uw drankje vanuit de bodega hiernaartoe nemen. U heeft fijn uitzicht op de binnentuin met haar eenden, kippen en pauwen. Het team stookt hier voor extra gezelligheid regelmatig het grote kampvuur. Kom erbij en geniet van mooie gezellige Franse avonden!


Eten

U bent met name zelfvoorzienend met eten. Maar we houden van koken! Als er in de tuin heerlijke verse groentes geoogst zijn, dan nodigen we u 2 tot 3 x per week uit om gezellig mee te eten. (€ 33,- p.p. incl. wijn, € 29,- zonder wijn) Ons eten is grotendeels vegetarisch, maar vlees en visliefhebbers komen ook regelmatig aan hun trekken! U kunt zich dezelfde dag voor 12.00 uur aanmelden. Gezamenlijk diner eten we met elkaar in de bodega en/of hangar. In het hoogseizoen kunt u voor 18.00 uur brood bestellen voor de volgende dag.


Jue de boules
Naast de hangar ligt een jue de boulesbaan die u vrij kunt gebruiken. Breng uw eigen speelset mee.

Sauna en hottub
Op het domein staat een houtgestookte sauna en hopelijk binnekort een hottub. U kunt deze na aanmelding gebruiken. U betaalt voor het hout en gebruik.

Overige activiteiten.
U kunt deelnemen aan pop-up activiteiten, die kort van te voren bekend worden gemaakt en waar u tegen kleine vergoeding aan mee kunt doen. U kunt denken aan een yogales, groepswandeling, massage, kampvuuravond met muziek en zang, ademworkshop, creatieve workshop (schilderen etc.), bezichtiging van mooie stadjes en dergelijke.

Bij aankomst ontvangt u een “keuzemenu” voor 1 op 1 activiteiten die u kunt afspreken op een door u gewenst moment. Hierbij kunt u denken aan een massage, wandelcoaching, Le Domaine Vert kruiden workshop, energetische behandeling, luisteruurtje, verteluurtje etc.

Kinderen
Vanwege de aard van het landgoed trekken we vooral gasten aan die komen voor rust, natuur, ontladen en herbronnen. Le Domaine Vert is geen typische kinder-/familiecamping. Er is bijv geen animatie-team, zwembad of speeltuin. Kinderen zijn wel van harte welkom. Uw kind heeft de natuur als grootste speeltuin tot zijn beschikking en wij stimuleren om daarin vooral zintuiglijk op onderzoek in te gaan. Wanneer er kinderen aanwezig zijn, vinden we het heel leuk om in afstemming met het gezin kinderactiviteiten organiseren.