Kamperen

Op het 70.000 m2 terrein van Le Domaine Vert treft u slechts 9 kampeerplekken. U kampeert op buitengewoon ruime plekken, met wijds uitzicht, rust en ruimte. U wordt zo al snel één met de natuur en geniet zo van de rust en de verstilling. Er is ruimte voor zowel tent/(vouw)caravan, busje of camper. Een pure ervaring! Kamperen is mogelijk tussen 1 april en 1 november. Vooraf reserveren raden we aan, of bel even om teleurstelling te voorkomen.

Klik hier om te reserveren.

Misschien heeft u af en toe ook zin in gezelligheid en om te verbinden met anderen. Er is incidenteel een pop-up activiteit waarbij u van harte welkom bent. Denk daarbij aan een gezamenlijk diner, yoga, wandeling of iets creatiefs. Kom gezellig langs in onze bodega of hangar voor een spelletje of drankje.

U kunt op een aantal plekken elektriciteit krijgen. De sanitairruimte met toiletten en douches zijn voor algemeen gebruik. We willen de uitwisseling met de natuur graag in balans houden; ons afvalwater (douches, wc ́s) wordt biologisch gezuiverd. Omdat het ons terrein voedt, is het fijn als u biologische middelen gebruikt. We kijken uit naar uw komst! De camping is open vanaf 1 april tot 1 november. Voor informatie of reservering kunt u contact opnemen met Walter.