Kamperen

Op het 85.000 m2 terrein van Le Domaine Vert treft je slechts 9 kampeerplekken. Je kampeert op buitengewoon ruime plekken, met wijds uitzicht. Je wordt zo al snel één met de natuur en geniet zo van de rust en de verstilling. Er is ruimte voor zowel tent/(vouw)caravan, busje of camper. Kamperen is mogelijk tussen 1 april en 15 oktober. Vooraf reserveren raden we aan, of bel even om teleurstelling te voorkomen. 

Klik hier om te reserveren.

Misschien heb je af en toe ook zin in gezelligheid en om te verbinden met anderen. Er is incidenteel een pop-up activiteit waarbij je van harte welkom bent. Denk daarbij aan een gezamenlijk diner, yoga, wandeling of iets creatiefs. Kom gezellig langs in onze bodega of hangar voor een spelletje of drankje.

Je kunt op een aantal plekken elektriciteit krijgen. De sanitairruimte met toiletten en douches zijn voor algemeen gebruik. We willen de uitwisseling met de natuur graag in balans houden; ons afvalwater (douches, wc ́s) wordt biologisch gezuiverd. Omdat het ons terrein voedt, is het fijn als je biologische middelen gebruikt.