Loading Events

« Alle Events

Ouder/kind retreat – 
maak écht kontakt met je kind 28 april t/m 4 mei 2024 (meivakantie)

april 27 - 15:00 - mei 4 - 12:00

Heb je een gezin of ben je alleenstaande ouder en wil je graag genieten en daarnaast werken aan de band tussen jou en je kind tijdens een bijzondere week vakantie in Frankrijk? Lees dan gauw verder!

Stel je voor… Uitgerust word je wakker door het vrolijke getjilp van de vogels die blij zijn dat de zon schijnt: het wordt een prachtige dag.

Aan het gelach en gejoel van beneden hoor je dat je kinderen al op zijn en met een uitgerust gevoel stap je uit bed.

Alle ingrediënten voor een fijne week met je kind zijn aanwezig: de rust, de tijd, de activiteiten en de begeleiding om écht met elkaar in contact te komen.

Tijdens deze week draait het om het samen zijn met je kind en/of gezin.

Zin om in een mooie omgeving samen vakantie te vieren, superleuke dingen te doen én op een prettige manier te leren en ervaren? Dan is deze week voor jullie!

Zelf moet ik denken aan een lied van Herman van Veen: ‘We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan…’ en dat iedere dag opnieuw. Herken jij ook dat:

  • Je de hele dag druk bent met werk, huishouden, boodschappen doen, koken én dan ook nog je kind de aandacht geven die het verdient. Soms heb je gewoon echt even geen puf meer om aandachtig te luisteren en op een rustige manier te reageren;
  • Het lastig is om over emoties en gevoelens te praten met je kind;
  • Je kind naar school gaat, naar sport, spelen bij vriendjes/vriendinnetjes, muziekles, je voelt je soms net een taxichauffeur. Maar écht samen dingen doen en bewuste aandacht voor elkaar hebben, daar is nooit echt tijd voor;
  • De tv, telefoon en computer zijn een welkome vlucht. Je hebt even tijd en rust voor jezelf. Je kind vindt het best prettig om zichzelf als het ware te ‘verdoven’, zodat hij/zij mama of papa niet ‘tot last’ is;
  • Je gunt je kind meer tijd in de natuur, meer buiten spelen en samen dingen doen;
  • Eigenlijk verlang je zelf naar meer luchtigheid, meer speelsheid in jezelf. Dan kan je ook ‘leuker’ met je kind omgaan.

Tijdens deze week zul je op Le Domaine Vert midden in de natuur je vakantie doorbrengen en veel plezier beleven samen met je kind/gezin.

Wij, Corina en Walter, hebben veel ervaring met het begeleiden van kinderen en hun ouders en wij gaan jullie helpen om écht met elkaar in contact te komen.

Jullie zullen meer begrip voor elkaar krijgen en meer met elkaar in verbinding komen te staan.

Naast het leren en ervaren, belooft het een week vol gave activiteiten te worden.

Denk bijvoorbeeld aan fikkie stoken, dammen bouwen in de beek, zelf pizza’s bakken in de houtgestookte pizzaoven en daarnaast is er ook ruimte om tot rust te komen.

Zie jij het wel zitten om ’s nachts naar de duizenden sterren te kijken? Herken jij het geluid al van die lynx die verderop roept?

Wie weet spot je samen met je kind wel de zeldzame Wielewaal die een luxe leventje leidt op het grote terrein van Le Domaine Vert.

Een week vol nieuwe ontdekkingen en ervaringen wacht op jullie. En omdat wij het belangrijk vinden om jullie de begeleiding en aandacht te bieden die jullie verdienen, zal de groep overzichtelijk zijn.

Hebben jullie er net zoveel zin in als wij? Reserveer dan nu meteen, want er is nog maar beperkt ruimte!

Na deze prachtige week neemt Corina of Walter nog een keer contact met je op, om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden. Mocht je behoefte hebben aan regelmatige begeleiding of aan gewoon eens samen sparren, dan is er de mogelijkheid om een coachingstraject te boeken.

We kijken ernaar uit om er samen met jullie een onvergetelijke week van te maken!

Tot snel !

Corina en Walter

voor prijzen en om te reserveren klik je op deze link : https://buytickets.at/ledomainevert/1078414

 

Details

Start:
april 27 - 15:00
End:
mei 4 - 12:00
Event Category:

Organizer

Walter Spangenberg
Email:
walter@ledomainevert.com

Venue

Le Domaine Vert
Les Magnes 3972
Route des Templiers, Frankrijk