Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tantra voor beginners : 25-31.8.2024

augustus 25 - 15:00 - augustus 31 - 12:00

Tantra gaat over ten volle kunnen leven. Over voelen, verbinding en het leven vieren! 

 

Wellicht ken je dat wel. Tantra komt de laatste tijd steeds vaker op jouw pad. Elke keer als je tantra hoort, dan wekt het jouw interesse en tegelijkertijd heb je eigenlijk nog steeds geen flauw idee wat het precies is.

 

De kans is groot dat tantra jou iets te bieden heeft. Dat je op zoek bent om meer te kunnen voelen, om meer in jouw lichaam te kunnen zijn, rust te krijgen in jouw hoofd of om meer verbinding met jezelf of een partner te ervaren.

 

Wat het ook is, tantra wekt niet voor niks jouw interesse. Wij brengen jou graag in aanraking met de magie van tantra en al het moois dat het te bieden heeft tijdens het tantra retreat voor beginners! Van voelen, meer energie, liefde voor jezelf, diepe verbinding met anderen tot liefde voor het leven voelen en dit met al jouw zintuigen ervaren!

 

Aan het einde van het retreat ervaar je

 • Kennis, maar vooral ervaring over wat tantra is en nog belangrijker wat het voor jou doet.
 • Rust in je hoofd en het gevoel dat je in jouw lichaam aanwezig bent.
 • Dat jouw levensenergie weer vol stroomt, waardoor jij weer energiek en gevuld naar huis gaat.
 • Nieuwe en verbindende ontmoetingen. Allereerst de verbinding met jezelf en vanuit hier ook een prachtige verbinding met de anderen om jou heen.

 

Is dit voor mij?

Dit krijg je wel

 • Professionele begeleiding en oefeningen vanuit de tantra, meditatie, visualisatie en lichaamswerk
 • Verzorgde maaltijden door een professionele kok. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
 • Verblijf op de camping of in een gedeelde kamer.
 • Inbegrepen nazorg. Na afloop nemen wij contact met je op om te vragen hoe het met jou is en hoe je bent geland na het retreat.
 • Dagelijks een gevarieerd programma met verschillende oefeningen die jou er toe zullen ondersteunen om een zo compleet mogelijke ervaring te hebben.
 • Nieuwe en verbindende ontmoetingen met gelijkgestemden.
 • Retreat op een prachtige locatie midden in een groenrijk gebied in Frankrijk.

 

Wat we niet gaan doen

 

 • Wellicht zit jij nog in de illusie dat tantra alleen over seks gaat. No worries we gaan geen seksuele handelingen doen 😉 Benieuwd wat tantra precies is? Beluister dan podcast aflevering #12 Tantra, dat gaat toch over seks? Luister hem hier.

 

Wat kun je verwachten van het retreat ‘tantra voor beginners’ 

 • Dit is een eerste kennismaking met tantra. We zullen daarom verschillende elementen toepassen om te gaan ervaren wat tantra is. Ook als je al enige ervaring hebt met tantra is dit een waardevol retreat. De oefeningen kunnen je namelijk altijd weer ondersteunen op het punt waar je nu bent in je leven.
 • Sommige oefeningen zul je individueel doen en andere oefeningen samen met een andere deelnemer. Je bent meer dan welkom om samen met een partner deel te nemen. Dit is geen vereiste
 • We zullen ervoor zorgen dat het jou aan niks ontbreekt, zodat jij helemaal kunt zakken in de ervaring van het retreat. Je hoeft niet na te denken over het eten, over je verblijf of over het programma. Je kunt daardoor helemaal in de ervaring van het retreat zakken.
 • Walter en Jetske zijn professionals in het begeleiden van anderen. Dit zorgt ervoor jou voor dat je vol vertrouwen als deelnemer in de oefeningen kunt zakken en dat wij je dragen in jouw ervaring.

 

Over Jetske Rijneveld:

Jetske heeft een praktijk voor energetische therapie (NEI) en tantra, waarin zij 1 op 1 sessies en trajecten geeft aan vrouwen om hen te helpen in hun lichaam te zakken.

 

Zij ondersteunt vrouwen om weer te voelen, de levensenergie weer toe te laten en vol in hun kracht te komen staan door te werken met het fysieke en energetische lichaam. Daarnaast faciliteert zij maandelijks vrouwencirkels en cacao ceremonies in Breda.

 

www.jetskerijneveld.nl

Op Spotify: De Lijf Changing Podcast

 

Over Walter Spangenberg: 

Walter was ondernemer. Op een gegeven moment vroeg hij zich af :

“is dit nou alles, of is er meer uit het leven te halen ?”.

20 jaar geleden begon zijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Na vele opleidingen en trainingen zoals EMDR, verbindende communicatie, mind en body coach, tantra, quantum touch, bodywork e.a verkocht hij zijn bedrijf en woont nu in Frankrijk.

“Iedereen is welkom om te genieten van dit paradijsje in stilte en natuur”

Reserveer nu, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar  : https://buytickets.at/ledomainevert/1078877

Gegevens

Begin:
augustus 25 - 15:00
Einde:
augustus 31 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

Walter Spangenberg
E-mail
walter@ledomainevert.com

Locatie

Le Domaine Vert
Les Magnes 3972
Route des Templiers, Frankrijk